Що потрібно зробити, щоб кальян був димним?

Вибір тютюну та вугілля Загалом, всі вологі тютюни з сильною вимочкою будуть димними. Чим більше сиропу, тим димніший тютюн і тим більш насиченим його смак. Беріть їх, щоб приготувати димний кальян. Найбільше диму буде, якщо забити ці тютюни повітряно з криницею, оскільки спосіб забивання також впливає на димоутворення.

Часто причина проста та легко ліквідується — мало диму буде, якщо шахта недостатньо глибоко занурена у воду. Вода має підніматися на 1,5-2 см по шахті. Якщо занадто щільно забити в чашу тютюн, диму також буде мало. Його потрібно розпушувати, і це можна зробити навіть у процесі куріння.

Все, що від вас потрібно – це рухати заслінку, пропускаючи повітря до вугілля або, навпаки, обмежуючи його доступ. Прогрів при цьому буде постійним та рівномірним, тому ви отримаєте димний кальян, який справить на вас та на ваших гостей найкраще враження.

10 порад як приготувати смачний кальян

  1. Беріть тільки свіжий, вологий тютюн для кальяну. …
  2. Виберіть з тютюну палички (стебла), залиште лише листя тютюну. …
  3. Залишайте вільний простір між тютюном у чаші та фольгою 3-4 мм. …
  4. Не кладіть вугілля центром чаші. …
  5. Покладіть трубку на 20 хв у морозилку перед курінням.