Скільки часу смажити фарш на сковорідці?

Постійно помішуючи обсмажити фарш з усіх боків. Накрити сковорідку кришкою та гасити на невеликому вогні близько 30-40 хвилин. За потреби можна додати гарячу воду. До готового фаршу додати спеції.

Курячі котлети слід обсмажувати спочатку на одній стороні до стану рум'яної скоринки, в середньому це займає 5-7 хвилин. Курка просмажується дуже швидко. На відміну від свинячого фаршу або фаршу з яловичиниготувати курку слід якнайшвидше. Тоді фарш та котлети з нього не будуть пересушені.

Для того щоб фарш був соковитіше, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитіше, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.