Як довше зберегти копчену скумбрію?

рибу потрібно щільно загорнути в пергаментний папір, фольгу або харчову плівку, щоб вона не вбирала сторонні запахи; обгорнуту рибу укласти на окрему полицю в холодильній шафі.Feb 16, 2021

Рибу холодного копчення краще зберігати в інтервалі між 0 та +5 градусами, а рибу гарячого копчення слід зберігати при температурі – між -2 та +2 градусами. Контроль здійснюється за допомогою звичайного термометра. Відхилення від зазначених параметрів може призвести до швидкого зменшення терміну зберігання продукту.

Гранична дата – до 80-90 днів, у своїй розміщувати продукт можна, можливо у стандартній морозилці, зберігаючи унікальні смакові властивості та аромат. Основні вимоги: Температурний режим треба дотримуватись досить строго.

Найкращий варіант, як зберегти копчену покупну рибу – Використовувати вакуумні пакети. Продукт, оброблений гарячим і холодним способом, рекомендується тримати за різних температур: перший – від -2 до 2 градусів, другий – від 0 до 5 градусів.