Як легко зняти плівку з курячих шлунків?

2:365:38Suggested clip 58 secondsЯк чистити курячі шлунки – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

1,5 години Скільки варити курячі шлунки до готовності Курячі шлунки зрілих курок необхідно варити на повільному вогні під кришкою протягом 1,5 години, у скороварці – приблизно 30 хвилин після закипання. Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання.

Перед приготуванням шлунки будь-якого походження спочатку в три-чотири прийоми доведіть до кипіння, поклавши в холодну воду. Воду щоразу міняйте, щоб повністю позбутися запаху. Потім відваріть – дрібні пташині протягом 1 години, баранячі або яловичі – 2-4 години.