Як називається м'ясо на ґратах?

Слово «гриль» походить від французького griller – смажити. Це закрита жаряна шафа з ґратами та ґратами: на рожках готують тушки птиці, на ґратах – великі шматки м'яса. «Грилем» часто називають і саму жару.Apr 23, 2022

Приготування м'яса на вогні відомо ще з найдавніших часів. Кожен народ має рецепт національної страви, яку готують на вугіллі або відкритому. вогні. Слово шашлик має кримсько-татарське походження і є видозміненим від «шишлик», яке означає в перекладі «щось на рожні».

В сучасному світі барбекюшницею прийнято називати гриль із ґратами.

Принципово не відрізняється нічим крім того, що в мангале м'ясо смажиться на шампурах, а в барбекю на металевих ґратах. І там і там є стаціонарні та переносні екземпляри, причому переносні мангали менш надійні за конструкцією, ніж переносні. барбекю.